Planning geeft Richting.

Wacht niet met Plannen!

Wacht niet met Plannen!

Het zijn enkele dagen voor Pasen en ik kan er niet aan doen, het zijn de dagen dat ik met een gepijnigde blik terugkijk naar mijn verplichte retraite die ik moest meedraaien voordat ik ter plechtige communie ging in de rooms-katholieke kerk in België. Drie dagen lang alleen maar luisteren naar een pastoor met de meest monotone stem ter wereld. Hoe dan ook, al zittend en luisterend naar de pastoor die al zijn derde dag aan het prediken was over Mozes, weet ik nog als de dag van gisteren dat ik dacht “…waarom heeft nooit iemand die arme Mozes een kaart gegeven? Het had hem 40 jaar van rondzwerven bespaart!”.

Met plannen is het precies hetzelfde. Ik kom nog vele moderne Mozessen tegen. Allemaal mensen die moeiteloos routeplanner.nl kunnen intikken op hun computer om hen van A naar B te brengen, of die over de prachtigste Tom-Toms en andere randappatuur beschikken om gelikt de bestemming te bereiken. Maar velen van hen hebben ondertussen de grootste problemen om in hun werk van A naar B te komen. En zij falen daardoor stuk voor stuk in het halen van hun doelen.

Een solide aanvalsplan voor je persoonlijke ontwikkeling, een goed opgezet plan voor je kennis en kunde, het vastleggen van nieuwe, heldere ideeën in een strak kader met een daarbijbehorende tijdsplanning die je met jezelf afspreekt helpt je naar een sneller en vooral permanenter resultaat.

Wacht niet te lang met het opstellen van je Persoonlijke Aanvalsplan. Als het er eenmaal is, hou dan vast en laat niet meer los. Planning geeft immers Richting.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 15 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)