Milovic Leiderschapsprincipe #1: Uitstraling.

Milovic Leiderschapsprincipe #1: het begint allemaal bij je houding: je uitstraling vanaf het moment dat je opstaat, tot je slapen gaat.

Telkens weer als ik ergens voor het eerst op bezoek ga naar een nieuwe relatie, nieuwe klant of nieuw netwerkcontact let ik er op: hoe word ik ontvangen en wat valt mij op bij de eerste ontvangst? Als je dit al jaren doet, gaan je dingen meteen opvallen. Zo gaat het ook met leiders: directeuren, managers, voormannen die ik ontmoet: ik zie al vrij snel aan de houding en hun uitstraling waar het aan schort. Ik ben er van overtuigd dat je dit soort zaken, naarmate je meer en meer in leidinggevende posities zit of hebt gezeten, gaan opvallen. Als ik hierin geoefend ben geraakt, betekent dat dus ook dat anderen (je nieuwe leidinggevende bijvoorbeeld, of iemand binnen de board, of je nieuwe Voorzitter RvB) dat ook kunnen zijn.

Dus: let op je uitstraling! Het heeft veel te maken met bewustzijn, met enkele stappen die je moet oefenen en vaak genoeg herhalen om je dit prinicpe eigen te maken. Meer weten of wil je hulp: laat het gerust weten of neem even contact op.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 14 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)