Verkiezingen en Leiderschap: wie is volgens jou de beste leider?

Breng hieronder nu al je stem uit op de beste leider!

Nog maar een goede 1,5 week scheiden ons van één van de grootste nieuwsevents van dit jaar op binnenlands gebied: de nationale verkiezingen van 2010. Zoals te doen gebruikelijk horen we ook nu pas weer echt van onze politici, zien we ze allerlei kunstjes maken en verschijnen ze in televisieprogramma’s in poses waarvan we allen denken: ‘brave man (vrouwen weerhouden zich doorgaans opvallend van dit soort praktijken), moet dat nou, laat liever zijn…’.

Vanuit oogpunt van leiderschap heeft politiek wat mij betreft slechts te maken met één onderwerp: D U I D E L I J K H E I D. Wie geeft op alle antwoorden een helder antwoord, durft zich te committeren, weet wat leiden inhoudt en laat dat zien ook, komt met  inspirerende uitspraken die ergens op slaan en bovenal: wie durft nu eindelijk eens om gestelde vragen met een uitsluitend JA of NEE te beantwoorden?

Ik werk intussen aan mijn lijst van meest duidelijke politici en heb zo mijn eigen beeld te vormen wie de beste leider-op-weg is, maar wie komt voor volgens jou als beste leider uit de bus? Geef hieronder je mening hier weer! Commentaar is ook welkom: reageer! Je stem is vanzelfsprekend anoniem.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 15 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)