Herbeluister hier het interview op BNR Carriere.

Gisteren was Peter te beluisteren in het radioprogramma BNR Carriere op BNR Radio. Je kunt het interview herbeluisteren en/of downloaden op deze link: Peter Milovic te gast bij BNR Carriere, 24 november 2010.

De thema’s die aan bod kwamen tijdens de uitzending: wat kun je zelf doen als werknemer tijdens een bezuigings/reorganisatieronde, hoe bezuinigingen doorvoeren, de geplande bezuinigingsronde bij Defensie, leiderschap tijdens bezuinigingen, Goldman Sachs promoveert honderden werknemers tot Managing Partner.

 

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)