Op Radio 2.

Op donderdagmiddag 10 maart 2011 was Peter kort te gast in  het NCRV radioprogramma Kranenbarg op Radio 2. Op een luchtige manier kwam het thema “Slecht nieuws gesprekken voeren als… treinconducteur” aan de orde. Je kunt het interview kort opnieuw luisteren via deze link:

Goednieuws-cursus voor conducteurs
Conducteurs durven het gewoon niet meer te zeggen als de trein vertraging heeft. Ze zijn namelijk bang voor boze reacties van reizigers, zo blijkt uit onderzoek. Goedenavond Peter Milovic, van Milovic Associates, kan conducteurs wel wat tips geven om het slechte nieuws goed te brengen. Zijn belangrijkste tip: breng het luchtig.  Herbeluister hier: NCRV Kranenbarg.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)