Welkom in het jaar van Leiderschap!


Beste lezers van dit leiderschapsblog: dit is 2012, welkom in dit jaar van Leiderschap!

We gaan ons uiterste best doen om je dit jaar nog meer te voorzien van de laatste nieuwe leiderschapstrends, je bij te spijkeren met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en natuurlijk gaan we je ook dit jaar weer helpen aan dat onderdeel dat jullie het meest op prijs stellen aan ons blog: tips, tips en nog eens tips.

2012 wordt bovenal het jaar van ons 1e Nationaal Leiderschapscongres, op 4 oktober. Heb je je al vooringeschreven? Pre-inschrijven verplicht je tot niets, maar gezien de beperkte plaatsen (we maximeren tot 300 deelnemers) is het zaak er tijdig bij te zijn. We verwachten boeiende sprekers uit de industrie en politiek, veel, heel veel interactie met de laatste nieuwe high-tech op het gebied van nieuwe media.

Voor nu eerst de allerbeste wensen, een goede gezondheid en veel, heel veel succes in dit mooie 2012!

Peter Milovic
01 januari 2012

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 14 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)