Lancering Leadership Make Over: op BNR Radio.

 

Met “Leadership Make Over” lanceerden Roele Imagobeheer® en Milovic Associates op 10 februari 2012 een compleet nieuw, kwalitatief hoogwaardig, snel en betaalbaar product dat ondernemers, het MKB, bedrijven en overheden in staat stelt om in een extreem snel tijdsbestek vat op problemen en imagovraagstukken te krijgen .

Leadership Make Over laat concreet de raakvlakken zien tussen leiderschap en imago en zorgt ervoor dat binnen één week duidelijk waar het knelt in organisaties. Meer over Leadership Make Over vind je op dit onderdeel van onze website: Leadership Make Over.

Naar aanleiding van de lancering van Leadership Make Over interviewde BNR’s Ruud Hendrix initiatiefnemers Albert Roele en Peter Milovic.
Je kunt het interview op deze link herbeluisteren: Leadership_Make_Over_BNR_10_02_2012.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)