NS en ProRail: herbeluister BNR’s Paul van Liempt.

 

Vandaag zijn Peter Milovic (Milovic Associates) en Albert Roele (Roele ImagoBeheer) geïnterviewd door BNR’s Paul van Liempt over de hernieuwde problemen bij NS en ProRail die zich voordeden op 3 februari jongstleden, toen de winter zijn intrede deed. Roele en Milovic, beiden initiatiefnemers van Leadership Make Over, het nieuwe alternatief op klassiek interim management en communicatie/strategie advies, geven in de uitzending uitvoerig commentaar op de ontwikkelingen bij NS en ProRail.

U kunt het interview herbeluisteren op deze link: 120214 NS& ProRail – interview BNR

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)