LeiderschapsQuote van de dag: Hansi Flick

Hoe dicht leiderschap en imago bij elkaar liggen, blijkt zelfs tijdens het gisteren gestarte EK. “Ik baal van mijn ongelukkige woordkeuze omdat ik weet hoe gevoelig deze materie ligt”, zo de onhandige Duitse assistent-bondscoach Hansi Flick in Polen, na het opperen van de uitspraak om de zogenaamde staalhelmen weer in te zetten vanwege de harde vrije trappen van Cristiano Ronaldo. Niet alleen in Polen kon men niet lachen om Flick’s grap, ook in Duitsland wordt zwaar getild aan de uitspraak van Flick. omdat het begrip ‘Stahlhelm’ ook bekend is als rechtse, paramilitaire organisatie.

 

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 6 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)