Wie was de beste leider van het kabinet Rutte 1?

Geef nu je mening over Rutte 1!

 REPORT
0 items   0 followers   0 votes   660 views

Wie was de beste leider van het kabinet Rutte 1?

Milovic Associates verricht op dit ogenblik een breed nderzoek naar de leiderschapsstijl van het kabinet Rutte 1. Dit onderzoek is gebaseerd op een aantal leiderschapsparameters als doelstellingen en programma vs. behaalde resultaten, daadkracht, inzet, communicatietalent - maar ook de leiderschapsstijl komt aan bod. Ons onderzoek is breed en omvangrijk en nadert haar einde; maar ook de mening van het bredere publiek willen we niet buiten beschouwing laten. Wie is volgens jou de beste leider van Rutte 1?

5 Reacties

 1. Jeroen Santing says:

  Arie Slob

  • Peter Milovic says:

   Jeroen, Arie Slob zat niet in het kabinet Rutte 1. – redactie Milovic Associates

 2. Patrick Sanders says:

  Ik heb alleen een hele hoop modder gooien gezien, en dat valt bij mij onder de noemer ‘geen leider’ laat staan ‘de beste’. Het hele kabinet Rutte was een grote grap met het toelaten van een partij zoals de PVV in de regering.

  Ik zou dus graag een naam noemen maar denk dat geen van allen de titel ‘beste leider’ mag winnen naar getoonde prestaties.

 3. Jacques Happe says:

  Niemand uit Rutte 1 toonde leiderschap, met uitzondering van Jan Kees de Jager. De rest was abominabel slecht! Rutte speelt een leider te zijn, maar valt telkens weer van zijn voetstuk. Gaat liever naar DanceValley als het land omvalt. Gewoon TE slecht!

 4. basten Kolthof says:

  Ik denk dat Henk Kamp aanspraak kan maken op deze titel. Los van politieke voorkeur is Kamp er weer in geslaagd zijn departement zodanig te leiden dat van daaruit nauwelijks enige weerklank is gehoord. Hij slaagt er in door dossierkennis, inleving en ook leiderschap steeds weer een heel ambtenarencorps achter zich te krijgen. Niet zichtbaar, maar heel sterk in het meenemen van zijn ambtenaren. Juist dit onzichtbare leiderschap is een voorbeeld. Ik denk dat hij ook in staat is geweest de sociale partners, de omgeving mee te nemen. Belangrijk om hier politiek van leiderschap te scheiden.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 4 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0