“Zet die ploat af, idioot!”

Ach ach en ach. Die Bart de Wever toch. De glorierijke overwinnaar van de verkiezingen in Vlaanderen afgelopen zondag was het allemaal even te veel toen ie aan zijn overwinningsspeech moest beginnen.

Kennelijk was het zijn dag niet. Of de verkiezingsperiode had te lang geduurd, of zijn dieet speelde op (de Wever is meer dan 70 kilo afgevallen). Hoe dan ook, de irritatie was hem al aan te zien bij de gang naar het spreekgestoelte en toen de dj van het verkiezingsfeest het dreuntje te lang liet doorgaan, moest ie even zijn irritatie kwijt, zonder daarbij in het oog te houden dat de camera’s en microfoons het nog volop deden.

Leiders: als u voor een camera of microfoon staat: vertrouw geen enkel signaal of persoon die u zegt dat ze niet aan of open staan. Ga er gemakshalve van uit dat ze het altijd  doen en altijd open staan. U voorkomt dat u, net als Bart de Wever, niet de meeste hits krijgt op uw boodschap, maar op uw beeld en geluidsfragment waarbij u even zichzelf laat gaan.

Voor wie de beelden niet heeft gezien: klik hier en zie hoe de irritatie zichtbaar toeneemd op de Wever’s gezicht.

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What is 12 + 8 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)