Boeken


9789081133814-140x215
Tweede herdruk voor “Eenzaamheid – Persoonlijkheid, Warmte en Glansmomenten in de Bestuurskamer”

Op 14 december 2006 verscheen het eerste boek van Peter Milovic onder de titel: “Eenzaamheid – Persoonlijkheid, Warmte en Glansmomenten in de Bestuurskamer”. In dit boek wordt de stilte van de bestuurs en -directiekamer doorbroken en wordt de basis gelegd van Methode Milovic. In de zomer van 2013 is de tweede herdruk van dit boek verschenen, dat nu weer volop verkrijgbaar is bij onder meer Managementboek.

  • Dhr. Freriks, Hilversum: “Eindelijk eens een normaal boek door een leider geschreven die weet waarover hij het heeft. Milovic heeft begrepen waar leiderschap anno 2010 over gaat. Deze man verdient alle lof en waardering voor een boek dat eindelijk eens niet uit de hoogte is geschreven. De kwetsbaarheid die Milovic zelf gebruikt door zich zo open en bloot te geven moet iedere andere leider in dit land tot denken zetten en tot groot voorbeeld zijn. Een man en een overigens prachtig vorm gegeven boek om te houden en te vertrouwen.”
  • Mw. Hamelink, Eindhoven: “Wat Milovic erg goed doet, is mensen in mijn positie leren hoe zij door een andere opstelling te kiezen qua uitstraling en acceptatie bij je eigen personeel, extreem hoge en vele betere resultaten kunt krijgen. Mede door dit boek heb ik mijn opstelling veranderd, en daardoor is de omzet in ons bedrijf verdrievoudigd. Een DIKKE aanrader en verademing in managementboekenland.”
  • Dhr. Van de Brand, Barendrecht: “Erg herkenbaar, en voor mij beangstigend herkenbaar: de eenzaamheid paragraaf voor bestuurders. Ik ben zelf bestuurder bij een gemeentelijke overheidsdienst en ben vaak eenzaam in de enorme overheidssleur. Maar mijn werk blijft bevallen. Voor bestuurders of managers in een positie die vergelijkbaar is als die van mij, is dit boek zeker een aanrader.”
  • Dhr. Van Esch, Apeldoorn: “Milovic heeft een visie die prima in het huidige bedrijfsleven past, vooral de passage glansmomenten spreekt mij erg aan.”

Wilt u het boek van Peter Milovic ontvangen? Laat dan onderaan deze pagina uw gegevens achter en u krijgt het boek omgaand toegestuurd.

Wil je eerst een blik in het boek werpen en meer weten over het boek? Ga dan naar deze link: Storytelling Company.

In december 2013 ligt het volgende boek van Peter in de boekhandel.