De canapé: coaching voor leiders in een warme en vertrouwde setting

Leiderschap is Opleveren.

De canapé: vertrouwelijkheid, openheid en warmte.

De canapé: vertrouwelijkheid, openheid en warmte.

“Praten met Peter is alsof ik het gevoel heb op een canapé zit en met mijn beste vriend aan het spreken ben. Ik kan mezelf even helemaal laten gaan, zonder dat ik daarbij bang moet zijn dat mijn verhaal verkeerd wordt opgevat of ergens beland. De terugkoppeling die ik krijg is open, vaak kritisch, maar nooit opdringerig. De opvolging die we afspreken geeft me het gevoel dat er een goedbedoeld oog over mijn schouder mee kijkt. Heerlijk.”. Het is een zinsnede van een CEO die wij enkele jaren geleden hoorden en nog steeds werken wij volgens dit principe. Openheid, vertrouwelijkheid, warmte, puurheid staan centraal bij de canapé van Milovic Associates: een lekker zittende bank waar je gewoon even de tijd vergeet en over alles kunt praten. Maar dan ook alles.

Anders dan bij de vaak in de markt gehanteerde formule dat je als coach “nooit, maar dan ook nooit” je klanten advies geeft en oplossingen aanreikt, zijn wij bij Milovic Associates vooral van mening dat coaching primair moet opleveren. Wij geven dus per definitie wél advies en leggen je wel degelijk een palet aan oplossingen voor. Coaching in je leiderschap moet vooral tot doel hebben je per direct te voorzien van een aantal instrumenten en van advies die je per direct kunt gebruiken en inzetten.

De coaches van Milovic Associates werken dan ook volgens een methode die je snel weer op peil brengt met je doelstellingen, je persoonlijke waarden, de targets van je werkgever en met je eigen, persoonlijke, resultaten. We gaan gericht aan de slag volgens een Plan van Aanpak dat we zorgvuldig met je samen stellen. We zorgen daarnaast voor een actieplan, we meten je vooruitgang per coachingssessie en we zorgen dat je van A naar B gaat zonder omwegen.

We leren je de laatste technieken op het gebied van leiderschap en onze meer dan 15 jarige ervaring zorgt ervoor dat je niet de fouten maakt die andere leiders wel al hebben gemaakt.

Wil je gecoacht worden op een manier die je echt snel vooruit brengt? Die meetbare en hoogwaardige resultaten brengt, keer op keer?
Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.