Presentaties & Lezingen

Peter Milovic is veelgevraagd spreker & dagvoorzitter

Problemen oplossen door innovatief te leiden, te overtuigen, door te zetten en door te pakken op een inspirerende manier:
dat is Peter Milovic.

Peter en zijn collega interim-managers worden door bedrijven, organisaties in de publieke sector, door nationale en locale overheden ingehuurd om problemen op te lossen, leiders te begeleiden, sterker en beter te maken en om werkvloeren van 10 tot 5.000 mensen te inspireren en met nieuwe energie te voorzien. In 98,2 % van alle opdrachten waarvoor Peter en zijn organisatie is ingehuurd, is de opdracht volledig volbracht en zijn alle doelen gehaald.

Peter Milovic is expert in leiderschap. Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van leiderschap helpt Peter als interim-manager bedrijven en overheden om weer orde op zaken te stellen in turbulente tijden of in tijden van veranderingen. Maar ook leiders in hun individuele positie nemen de weg naar Peter: ben jij beginnend manager, directeur of ondernemer in een leidinggevende positie, zoek dan het contact met Peter op voor raad en advies en directe in-the-field hulp om je leiderschap op hoog niveau te krijgen – en te houden.

Peter gelooft in een nieuw soort leiderschap: dicht op de werkvloer, tussen de mensen, met veel aandacht voor uitstraling en hoe je boodschap als leider overkomt. Pas daarna, zo vindt Peter, kun je beginnen met het stellen van concrete verwachtingen.

In het dagelijkse leven voert Peter:

➜ reorganisaties en veranderingsprocessen door in kleine, grote en zeer grote organisaties, als interim mamager

➜ leert hij leiders, directeuren en managers hoe hun doelen te bereiken

➜ begeleidt en coacht hij leiders, directeuren en managers met hun leiderschapsprofiel en -uitstraling

➜ geeft hij workshops en indoor trainingen aan managers en directeuren op gebied van organisatie-opbouw, interne structuur, verhoudingen met de werkvloer, leiderschap.

➜ kun je Peter inhuren als dagvoorzitter, voor het geven van lezingen of als spreker.
..
Een greep uit de reeds gevoerde lezingen en presentaties:

  • “High Point Leadership in Project Management”, voor het IPMA, Januari 2012
  • “Politiek Leiderschap: een kwestie van zenden en uitstralen”, voor een Tweede Kamerfractie, December 2011
  • “De eerste 100 dagen Rutte 1”, RvB pharmaceutical, Oktober 2011
  • “Cultuursomslag en Cultuursintegratie”, voor het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie, September 2011
  • “Leiderschap in economisch turbulente tijden”, voor de Lion’s Club Leiden, April 2011
  • Dagvoorzitterschap “Kansdenkdag 2010”, November 2010

Wilt u Peter boeken als dagvoorzitter of spreker, neem dan hier contact met ons op.