Trainingen & Workshops

Leiderschap is Kennis.

De turbulente tijden waarin we leven vragen veel van onze leiders: je moet niet alleen uit het juist hout zijn gesneden en passen in je profiel, er wordt ook nog eens van je verwacht dat je je actief tussen je medewerkers begeeft, veel en op de juiste manier de interactie opzoekt en ook over de juiste uitstraling beschikt. Het zijn dan ook precies deze zaken waarop we ons focussen bij de trainingen van Milovic Associates.

De trainingen bij Milovic Associates zijn er op gericht direct toegevoegde waarde te leveren: wij vinden dat de verandering begint en merkbaar moet zijn de dag na de training.

 1. Training: Authentiek leiderschap
  Het staat centraal in de Milovic Methode en bij onze tussenkomsten komen we er steeds weer op terug: authentiek leiderschap. Wij geloven dat je pas echt kunt leiden als je authentiek, puur en natuurlijk in je leiderschap staat. Maar hoe doe je dat? Hoe leer je dat? Tijdens onze trainingen Authentiek Leiderschap gaan we eerst op zoek naar je persoonlijke waarden: waar sta je voor? Wat maakt je karakter tot wie je bent? En hoe verbind je vervolgens die waarden met je leiderschapsstijl? In één dag leren we je in balans te komen met jezelf en je leiderschapsstijl voor eens en voor altijd te bepalen.
  .
  Training wordt gegeven door:
  Peter Milovic, CEO van Milovic Associates
  Duur:
  1 dag
  Aantal deelnemers:
  2 tot maximaal 4
  Kosten:
  € 525,- inclusief lunch en materiaal
  .
 2. Workshop: Determination & Results
  Voor Milovic Associates valt of staat goed leiderschap op 2 centrale fundamenten: vastberadenheid en resultaten. Hoe leer je vastberaden, gecommitteerd en in één rechte lijn op je doel af gaan? Hoe bepaal je deze doelen? En hoe zorg je ervoor dat deze doelen voor eens en voor altijd goed opgelijnd staan, zodat je niet keer op keer deze moet aanpassen? Hoe haal je voor de rest van je 
  carrière altijd je resultaten? Peter Milovic, CEO van Milovic Associates heeft voor deze workshop de handen in elkaar geslagen met Inge Rock van The Life Academy. Inge is in België één van de bekendste coaches op het gebied van Je Persoonlijke Agenda. Inge is bekend van radio en televisie, heeft inmiddels haar eigen theatershow in België en zij coacht en begeleidt bestuurders uit de nationale politiek en de top van het bedrijfsleven. In deze workshop zullen Inge en Peter samen met jou je eigen, persoonlijke, leiderschapsagenda samenstellen, hierin de juiste prioriteiten bepalen en daarna de voor jou juiste route aanduiden.

  .
  Workshop wordt gegeven door: Peter Milovic, CEO van Milovic Associates, en Inge Rock van The Life Academy.
  Duur:
   2 dagen
  Aantal deelnemers:
   4 tot maximaal 30
  Kosten:
   € 1.200,- inclusief lunch en materiaal
  .
 3. Training: Making the Executive
  Hoe veel of hoe lang je ook hebt gestudeerd: de indrukken die na laat als leider, zeker de eerste indrukken, kunnen je leiderschap maken of breken. In deze workshop leren we je intensief hoe je de goede en vooral juiste leiderschapsindruk maakt: senior, met beleid, rust en overzicht. We gaan in op je eigen leiderschapsstempel en we leren je meteen de juiste toon te raken tegenover je publiek: je medewerkers, je collega leiders, directie of aandeelhouders. Ook leren we je goed en juist te handelen tegenover een publiek dat je nog niet kent. Al meerdere managers en directeuren gingen je voor, met zeer indrukwekkende resultaten als gevolg.
  .
  Training wordt gegeven door: Peter Milovic, CEO van Milovic Associates
  Duur:
  1 dag
  Aantal deelnemers:
  1 tot maximaal 4
  Kosten:
  € 750,- inclusief lunch en materiaal
  ..,
 4. Empowerment
  In al onze tussenkomsten, bij al onze relaties geven we het telkens weer aan: zorg dat empowerment een wezenlijk onderdeel vormt van je leiderschap. Alleen met empowerment zorg je ervoor dat je als leider ook volwaardig wordt erkend en voor vol wordt aangezien. In deze intensieve training leren we je hoe je goed empowert en boven al: hoe je niet alleen juist doseert, maar ook temporiseert. We leren je je eigen “kredietrekening” te openen en deze op een adequate manier te vullen. Al snel zal je merken dat de technieken hier aangeleerd, je leiderschap aanzienlijk zal worden gesterkt.
  .
  Training wordt gegeven door:
  Peter Milovic, CEO van Milovic Associates
  Duur:
  1 dag
  Aantal deelnemers:
  2 tot maximaal 8
  Kosten:
  € 475,- inclusief lunch en materiaal
  ..
 5. Workshop Leiderschap & Imago
  Je leiderschap is in orde: je houding, gedrag en uistraling zijn met elkaar in balans, je hebt hier zorgvuldig aan gewerkt en je bent trots op wat je hebt bereikt. Hoe staat het echter met de boodschap die je uitdraagt: is je verhaal wel in balans, zoals je dat zelf ook bent? Is je boodschap consistent en aligned met de corporate gedachte van je organisatie? In deze workshop leren we je de juiste boodschap te vormen en deze daarna consequent en op de juiste manier uit te dragen. Ook zaken als je leiderschapsprofiel, uitstraling en empowerment komen hier opnieuw kort aan de orde.
  .
  Training wordt gegeven door: Peter Milovic, CEO van Milovic Associates
  Duur
  : 2 dagen
  Aantal deelnemers:
  1 tot maximaal 8
  Kosten:
  € 975,- inclusief lunch en materiaal

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Graag wil ik meer informatie ontvangen over hiernavolgende trainingen van Milovic Associates:

 Authentiek Leiderschap
 Determination & Results
 Making The Executive
 Empowerment
 Workshop Leiderschap & Imago

 Ik schrijf mij meteen in en maak gebruik van de voorjaarskorting van € 70,- op mijn inschrijving

Commentaar en/of opmerkingen: