Even voorstellen

Even voorstellen

Leiderschap is Daadkracht.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Milovic Associates het eerste leiderschapsbureau van Nederland en België. Dagelijks helpen onze experts vele tientallen bedrijven, overheden en publieke organisaties om weer snel vat te krijgen op hun problemen. Onze interim leiders zijn gespecialiseerd in het oplossen van beleidsmatige, operationele en resultaatsgebonden vraagstukken. Wij geloven in een nieuw soort leiderschap: sterk, daadkrachtig en met een aanpak die gebaseerd is op zichtbaarheid, authenticiteit en warmte.

Met een tevredenheidsscore van ruim 98% onder onze klanten zorgen wij altijd voor een snelle turnaround. Wij werken voor zowel grote als middelgrote bedrijven, het MKB als voor nationale en lokale overheden. Tot ons klantenbestand behoren onder meer: Nuon, Delta Energie, Gemeentes, alle grotere telecomoperatoren, KLM, diverse woningbouwcorporaties, meerdere grotere en kleinere ICT dienstverleners, bouwondernemingen, ziekteverzuimbedrijven.


Peter Milovic

CEO van Milovic Associates is Peter Milovic, die na een carrière bij multinationals als GE, BT-Telfort, Lockheed Martin en Accenture in 1998 zijn eigen onderneming oprichtte. Inmiddels is Milovic Associates een icoon op het gebied van interim-management en leiderschap en komt zij daardoor regelmatig in het nieuws op radio en in de geschreven media. Meer daarover kunt u terugvinden onder “In de Pers“, verder in deze website.

Peter’s focusvelden zijn: leiderschap, strategisch leiderschap, politiek leiderschap, general management, change management, reorganisaties en turnarounds. Naast zijn werk als interim-directeur is Peter een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter (onder anderen voor Speakers’ Academy).